Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja]Subforum dla iOS'a........

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest subforum dla androida, dla windows phone'a, to czemu nie dla iOS'a? czemu w platformie mobilnej mają ludzie zadawac pytanie nt iOS'a? xD dyskryminacja jakaś, proponuje założyc subforum iOS bo to jest pare kliknięć dla moda/admina (whatever) a ułatwi zycie... i będzie o wiele ciekawiej, coraz więcej posiadaczy iOS na forum się trafia.. mógłbym też jakąś range tam dostać jako iż byłem posiadaczem ip3,4,4s no i obecnym posiadaczem 5 i się troszke na tym znam :~)

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

brak zainteresowania tym systemem, tak samo jak w dziale windows mobile , jak tak dalej pójdzie dział zostanie zlikwidowany

chyba bez sensu jest tworzyć nowy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

no może i tak ale co to za problem? to nie problem zalozyc, potem usunac, a tak to bedzie i bedzie widocznie odrazu u góry że ktoś cos zamiescil :)

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Rekrut
Opublikowano

W sugestiach był już temat... Wiesz i tak jest małe zainteresowanie tym działem, więc.... Non sens.

;*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...